Volná pracovní místa

Obecná nabídka pracovních míst

Pokud máte zájem pracovat ve společnosti fronte s.r.o. a nenalezli jste žádnou volnou pracovní pozici, zašlete nám svůj do elektronické databáze uchazečů. Uveďte, o jakou pozici byste měli zájem a v případě, že Váš profil bude odpovídat požadavkům nově vypsaných volných pozic, pozveme Vás na pohovor.

* Souhlas s poskytnutím a zpracováním osobních údajů

Odesláním fromuláře uchazeč o práci souhlasí s tím, aby data, která poskytne společnosti fronte s.r.o. zůstala až do odvolání uložena v databázi této firmy. Údaje jsou určeny jen pro případné jednání o uzavření pracovního poměru ve zmíněné společnosti.
Kliknutím na odkaz "ODESLAT" v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES - "obecné nařízení o ochraně osobních údajů",  výslovně souhlasí uchazeč se zpracováním a uchováním veškerých osobních údajů. Tyto údaje poskytují společnosti fronte s.r.o. výhradně za účelem zprostředkování zaměstnání a to na dobu výběrového řízení, nejdéle však na jeden rok od jejich zaslání.




Pozice:Obecná nabídka pracovních míst
* Jméno a příjmení:
Telefon:
* E-mail:
* Zpráva, dotaz:
Příloha: (max. 1MB)
* Opište ověřovací kód:kod
Souhlas s poskytnutím osobních údajů *
  FSC_fronte_CZ (FSC_fronte_CZ.svg) Koenig & Bauer Group (kba_logo_w.jpg) Manroland Sheetfed (manroland_logo_w.jpg)


Rychlý kontakt
+420 466 812 111

Po-Pá: 8:00 - 17:00 hod.